Home page

Topic: 1995 code H13

in Forum: C4 Engines


Already a Member? Click Here to Login
Not yet a Member? Click Here to Register for Free!
1995 code H13 (1/3)
 8/5/21 4:48pm
1995 Black mistress
Former Member

Send Private Message

Topeka, KS - USA

Vette(s):
1995 all black coupe


Joined: 8/5/2021
Posts: 2

1995 coupe 48,500 miles. Month ago check engine light on but no sys light. Jump 4&12 on obd2 gives H13 code only, drivers side o2 sensor. Also after check engine light comes on both cooling fans run even though temp at 200 degrees or less. I changed out o2 sensor. Light and code and fans on again. Checked battery and it is good. Car was not idling bad or running rough when light came on. I thought the H meant historic code, so maybe not o2 sensor, as I changed it out once before some time ago. Maybe unrelated but PKE fob working sporadically.  Does this ring a bell with anybody ?

Our Sponsors help support C4VR
Re: 1995 code H13 (2/3)
 8/10/21 5:37pm
1995 Black mistress
Former Member

Send Private Message

Topeka, KS - USA

Vette(s):
1995 all black coupe


Joined: 8/5/2021
Posts: 2

Well I changed out the ebay bargain o2 sensor with a denzo brand. No check engine light and no codes.

Re: 1995 code H13 (3/3)
 8/10/21 9:29pm
Adams' Apple
Standard Member
Moderator
Send Private Message

Duncanville, TX - USA

Vette(s):
1985 Coupe-L98/Auto,Bright Red/Carmine. 1974 Coupe-L48/4speed, Medium Red Metallic/Black Deluxe.


Joined: 3/18/2009
Posts: 2177

Get them all the time that may or may not work properly...it's a crap shoot most of the time. Good to hear it's working well now.



______________
Joel Adams  
My Link

 
   
(click for Texas-sized view!)             NCRS

"Money can't buy happiness -- but somehow it's more comforting to cry in a CORVETTE than in a Kia"
Our Sponsors help support C4VR